Natació Orgànica

La Natació Orgànica és una nova forma de relacionar-se amb l'aigua.
La Natació Orgànica t'ensenya a gaudir del suport que ens dóna l'aigua per tal de millorar la forma en que ens hi relacionem.
Qui pot beneficiar-se'n?
  • Si ja ets nedador, pots millorar la teva eficiència de moviments i fluïdesa aconseguint el màxim rendiment amb el mínim esforç.
  • Si no saps nedar perquè mai n’has après però és una assignatura pendent, pots fer-ho amb la Natació Orgànica de tal manera que gaudiràs dels beneficis de la natació de la forma més saludable.
  • Si no saps nedar perquè l’aigua te la mires de reüll, ara pots canviar la teva relació amb l’aigua i descobrir una experiència que semblava fora del teu abast.
  • Si tens algun dolor articular o mal d’esquena el treball a l’aigua pot ser molt beneficiós ja que l’aigua aguanta la major part del teu pes. Amb la Natació Orgànica ens centrem en la qualitat i no en la quantitat.
Com aprenem?
El mestre està a l'aigua amb l'alumne. La Natació Orgànica s’ensenya a través del model i la guia del mestre amb el contacte de les mans.
Quina diferència hi ha entre la forma tradicional de nedar i la forma que proposa la Natació Orgànica?
La forma tradicional de nedar així com d’ensenyar a nedar es basa en la velocitat i l’esforç. És una forma de nedar que prioritza la velocitat però sense tenir en compte si el nedador s'està fent mal o bloquejant. La Natació Orgànica es basa en que els moviments a l’aigua han de servir per millorar el benestar.