Natació orgànica

La Natació Orgànica és una nova forma de relacionar-se amb l'aigua.

La Natació Orgànica t'ensenya a gaudir del suport que ens dóna l'aigua per tal de millorar la forma en que ens hi relacionem.

Qui pot beneficiar-se'n?
Si ja ets nedador, pots millorar la teva eficiència de moviments i fluïdesa aconseguint el màxim rendiment amb el mínim esforç.
Si no saps nedar perquè mai n’has après però és una assignatura pendent, pots fer-ho amb la Natació Orgànica de tal manera que gaudiràs dels beneficis de la natació de la forma més saludable.
Si no saps nedar perquè l’aigua te la mires de reüll, ara pots canviar la teva relació amb l’aigua i descobrir una experiència que semblava fora del teu abast.
Si tens algun dolor articular o mal d’esquena el treball a l’aigua pot ser molt beneficiós ja que l’aigua aguanta la major part del teu pes. Amb la Natació Orgànica ens centrem en la qualitat i no en la quantitat.

Com aprenem?
El mestre està a l'aigua amb l'alumne. La Natació Orgànica s’ensenya a través del model i la guia del mestre amb el contacte de les mans.

Quina diferència hi ha entre la forma tradicional de nedar i la forma que proposa la Natació Orgànica?
La forma tradicional de nedar així com d’ensenyar a nedar es basa en la velocitat i l’esforç. És una forma de nedar que prioritza la velocitat però sense tenir en compte si el nedador s'està fent mal o bloquejant. La Natació Orgànica es basa en que els moviments a l’aigua han de servir per millorar el benestar.